PDF fájt, hogyan tudok teljesen védetté tenni?
Figyelt kérdés
Ne lehessen se változtatni se másolni meg ilyenek, szal teljes védelem alatt legyen, szakdogat felkell töltenem könyvtárba ehez kellene.2013. ápr. 25. 20:55
1/8 anonim válasza:
olyan semmiből nem létezik, hogy teljes védelem ... egyszerű felhasználó akkor tud vele kezdeni valamit már, ha szövegből - mondjuk ms word-el - mentett pdf, mert akkor a szöveget ki tudja másolni belőle ...
ha szkennelt (tehát képként van fenn), akkor a kicsit képzettebb ráküldi a karakterfelismerő progit, és már megint megvan a szöveg
2/8 A kérdező kommentje:
Jó tök mind1...be kell állítani h védett legyen, az hogy ezt feltudják oldani későbbiekben, engem nagyon nem érdekel, de csak igy fogadják el
2013. ápr. 25. 21:13
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, 2007 wordhöz leszedtem vmi pdf programot
2013. ápr. 25. 21:52
5/8 anonim válasza:
nekem is az van, és nem kell hozzá semmi +program, csak "Mentés másként" és PDF
a "Korrektúra" menű jobb szélen ott a "Védelem" ... nem próbáltam ki, de feltehetően ez a PDF fájlra is vonatkozik nem csak DOCX-re
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jó PDF-be lementem ugyaúgy lehet másolni meg ilyenek, pedig a doc fájlra működik
2013. ápr. 25. 23:24
7/8 anonim válasza:
na, találtam neked valamit: [link]
8/8 anonim válasza:
nekem is gond, hogy adjam le PDF-ben,
ráadásul én még telepíteni sem tudok, mert valami vackot benyaltam, és leadásig már nem lesz időm újrainstallálni.
max. kinyomtatom, és beszkennelem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!