Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan sampon amitől...

Van olyan sampon amitől gyorsabban nő a hajam? Pl?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Bánfi hajnövekesét serkentő sampon és hajszezs. Kúraszerűen kell alkalmazni- A kúra időtartalma max.6 hónap. Látványos eredmány 3 hónap után figyelhető meg.

Anno mikor a fodrász nagyon rövidre lenyírta a hajam, mindig ezt használtam. Én heti 2x mostam meg vele a hajam.Tényleg jó.

De amúgy nincs olyan sampon, amit ha mindig használsz, akkor gyorsabban nő a hajad, vagyis amit nem kell kúraszerűen jhasználni.

Mert a Bánfit is max. 6 hónapi lehet.

Mostmár ne használok és ne is használnák. Van más bevált és természetes módszerem :)

Amúgy a Bánfit rossmannban, Dm-ben és patikában is lehet kapni. Nem drága a 700 ft körül van.

25/L

2009. szept. 26. 16:51
 2/3 anonim válasza:
és az mi ? (az a más term. módszer)
2009. szept. 27. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
avokádó pakolás. az aokádó serkenti a haj növekedését. Valamint az aloe vera is remek gyógynövény. Minden fejbőrpoblémára és az is szintén serkenti és a ben lévő tápanyagok táplálják a hajat.
2009. szept. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!