Mi a legnagyobb gondotok az életben?
Egyedül vagyok külföldön. Az egyetlen itteni barátnőm holnap elköltőzik Hollandiába, már a második pasi ver át éppen. Most találkozom első ízben azzal, hogy az emberek igenis szemetek, és ha van lehetőségük átvernek. Semmi nem állandó, csak a család. Ők pedig olyan nagyon távol vannak :(
Dióhéjban tehát...az egyedüllét!
(köszönöm a kérdés feltevőjének, hogy megfogalmazhattam, és leírhattam)
Az, hogy szerintem kettos személyiségem van és néha nem tudom magam kontrollálni... Néha ijesztoen nyugodt vagyok, néha meg ordítozok és olyan vagyok mint egy idegbeteg...
Ezen kívul olyanokat szoktam csinálni és gondolni, amit nem is tudok magamról, amit megvetek és utálok.
Szokott olyan érzésem lenni, hogy nem vagyok magamnál, olyankor mindent elkovetek és csak utána veszem észre, hogy ezt nagyon elcsesztem.
Ez már régóta van nekem... ezen kívul beteges félelmeim is vannak. Azt hiszem, pszichésen beteg vagyok, már jó pár éve... ez a legnagyobb problémám azt hiszem, és az, hogy nem tudok tole szabadulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!