Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik MTZ a legüzembiztosabb?

Melyik MTZ a legüzembiztosabb?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 02:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50
2013. ápr. 24. 07:25
 2/12 anonim ***** válasza:
50, 52, 552, 80, 82-es. A többi "nagyobb" és újabb merevhidasokról már ez nem mondható el!
2013. ápr. 24. 22:17
 3/12 anonim válasza:
mindegyik amely 1990 alatt van!az ujabbak mar nem anyira vagyis nem olyan kitartoak,de azok is jok 4-5 evig mennek,de azokat az oregebbeket ajanlom azok harcolnak!
2013. máj. 4. 15:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 8. 07:29
 5/12 anonim válasza:
attol fugg hogy neked mire kell!!!szerintem az 1221 es is kitarto...
2013. máj. 8. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Az 1221 már egy ratyi.... Meg a többi "nagyobb" mtz. Ha valaki nem akarja enni a kefét az nem vesz olyanokat!
2013. máj. 9. 23:02
 7/12 anonim válasza:
az 1221 es nagyon is kitarto meg gyors,furge gep,nincs vele olyan gond hogy fullad es nem bir menni az ,de attol is sokat fugg hogy neked mire kell,mert ilyen:mezogazdasagi munkakra jok a nagyobbak is,de pl:erdo(fakitermelesre)a 52,82,1221,esetleg a 1523 ast vennek ,en igy csinalnam van aki mashogy ,na most vannak akik a zetort is dicserik,de nem tudom miert esetleg a keves fogyasztasmiatt,de amilyen keveset fogyaszt olyan lassu is!!,az mtz tobbet fogyaszt a zetornal,de ha az mtz nel raadod a gazt akkor az ugrik es megy nem mint a zetor kell neki 2 nap hogy felvegye a gazt...na most nekem ez a velemnyem,vanak akiknek mas,de legalabb is en igy csinalnam!!!
2013. máj. 13. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
A nagy mtz egy rakás szar, hogy őszinték legyünk, még talán az 1221-es ami "jobban sikerült", de azért ha összehasonlítod egy zts-el még annak is robosztusabb porcikái vannak. Egy hasonló teljesítményű nyugatival meg össze sem szabad hasonlítani a kettőt, de abban igazad van, hogy a zetort is sokan túlsztárolják. De én tuti nem vennék 6 hengeres mtz-t!
2013. máj. 14. 23:10
 9/12 anonim válasza:
Nezd valld be hogy csak azert szereted a nyugatiakat mert elismert gepek!az mtz se rossz , igaz van amiben jobb az mtz van amiben a nyugati,de fogadni mernek hogy az a 1221 es mtz jobban megy mint a zetor 16245 os!De ha sokkal mesz vele sarban akko rojbb az mtz!A nyugatiak nagyon kpjuterizaltak es az nem engedi a gepet hogy kuzdjon!Sokan azt mndjak hogy az mtz elobb tonkre megy ,de az azert van mert hajtjak oket mint a bolondok ,de azt se artana figyelmbe venni hogy ami az mtz -re 300 euro az a zetorra 500 :/ john deere-ra pedig 1000!
2013. okt. 22. 23:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Sárban pont, hogy az mtz a legtehetetlenebb mivel csak segédhajtása van! :)

Egy kiskerekű kristállyal szemben csak a nagyobb hasmagasság jelenthet egy kis előnyt, de attól még elakad.

A nyugati az nyugati, de egy nem agyonelektronizált az biztos, hogy tovább elmegy mint akármelyik mtz, főleg ha normális pilóta ül rajta, van gazdája aki rendbentartja.

Én az mtz-t a 82-ig tartom traktornak, de a merevhidast nem annyira kedvelem, azoktól egy jópofájú kristályt is többre nézek még mindig.

Főleg ha nem lennének lassúak, bár a 4 sebességesből van "40km-es váltós" is.

2013. nov. 12. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!