Mi a véleményed erről a videoról?
http://www.youtube.com/watch?v=vO423C7LJIE
sztem van benne egykét durvarész.nem maga a baleset hanme pl hogy mi történik utána. hogy meghal a kisbaba, és mindenki a vezetőlányon kivül. amugy a valoságban a lányis meghalt a kórházban..
ez egyébként egy video amit megtörtént eset alapján csináltak meg, az ilyen balesetek elkerülése miatt..

Hát kicsit sokkolt a video , megmondom öszintén, nekem ilyenkor mindig az jut az eszembe, van két szép lányom akik beülhetnek ilyen kocsiba, mert járnak szorakozni,
Itt is a " nemfigyelem , leszarom mi van dolog van " mennek mint állat és ez van, na ezt kell a fiatalokba beleverni hogy ! igen is menjenek szorakozni, de normálisan , ittasan nem ülni a kocsiba ! lehet normálisan is szorakozni, ez egy jo video , remélem a baba megmaradt, amit nem lehet tudni, én engedem a gyerekeket is mindig, csak ÉSSZEL bulizzanmak, inkább buszzal hazajönni, mikor van egy kis alkohol, inkább !! De haza jöjjenek !! Nekem ez a véleményem bocsi, hogy saját dolgaimat is felhoztam !
41 éves anya

Eléggé felkavaró, megrázó volt megnézni.
sajnos vannak ilyen felelőtlen vezetők.
az az sms ráért volna akkor is amikor megállnak valahol, ennyire nem fontos egy pasi/csaj se...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!