Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az a szakma sztár?

Mi az a szakma sztár?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 19:35
 1/1 anonim válasza:

Országos szakmai tanulmányi verseny. Szakma kiváló tanulójának is hívják. Hogy mi az? - Talán aki a versenyen kiemelkedő eredményt ér el, az szakma sztár. De kitudja, lehet hogy csak aki a dobogó legfelső fokára áll.

Jelenleg én is ez előtt a verseny előtt állok. Az előválogatóból továbbjutottam. Ami még hátra van, lesz egy elődöntő, ott 12 ember versenyzik országos szinten egymással, szakmánként. A döntőbe 6 ember jut tovább, és ők küzdenek a végső célért, hogy dobogóra állhassanak. Az első valahány helyezett idő előtt megszerzi a szakmáját, de bizonyítványt, ők is csak júniusban kapnak. én nem vágyom annyira a dobogó legfelső fokára, az a cél egyenlőre hogy a döntőbe továbbjussak, utána meg az lesz, hogy legyen meg a szakma, utána, hogy a első, vagy a harmadik helyen állok, már csak részletkérdés.

2017. febr. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!