Miért kell igénytelennek tartani a skinhead lányokat?
Hát, mert mondjuk valóban azok? Miért, a bakancs, a nadrágtartó a szar feliratos pólók és a szimatszatyor arról árulkodik, hogy a viselője, mennyire igényes? A a bili fazonú ótvar séróról már ne is beszéljünk. Meg a hullafehér bőrről és az olcsó tetoválásokról.
Soroljam még?
Jézus Isten! Előző, te nagyon el vagy tévedve....
Szerintem nem igénytelenek. Aki az közülük, az nem azért mert skinhead, hanem mert bármi lenne, az lenne. Remélem érthető amit írtam :D
Most fenyegetsz ezzel a reméled érthető dologgal?
Hallod, én már régen kiszálltam ebből a skinhead dologból, de ha balhét szeretnél felébreszthetem a régi kapcsolatokat...
LOL, az nem neked szólt! :D
Akkor máshogy fejezem ki magam:
...Remélem értitek hogy értem :D
Egyébként meg ha rég kiszálltál, azok a "régi kapcsolataid" kíváncsiak lesznek még rád? Csak az én haverjaimból kiindulva, ha valaki kiszáll, de arra azért kellenének hogy "elintézzenek" másokat, szarnának a fejére.... De ok, majd meglátjuk kik az erősebbek.
Nem érted XD
Gondoltam, hogy te voltál az előző is. Jaj, hogy magyarázzam el...
Az első mondat szólt neked. Az utána lévő már mindenki másnak, úgy általánosságba. De, nem fenyegetőzésnek szántam az utolsó mondatot :D
Ezt egyszerűen nem tudom máshogy elmagyarázni. Értem mire gondolsz, de én nem úgy gondolom. Ezt jobban nem tudom leírni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!