Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki expressz.hu...

Rendelt már valaki expressz.hu-ról?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni. Viszont az eladó csak átutalással szeretné és nem utánvétellel. Mennyire megbizható dolog ez igy? És ha nem küldi az árút annak ellére, hogy fizettem? Mit lehet tenni? Jártatok már igy?
2009. szept. 25. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az Expressz oldalon csak hirdetések vannak fenn, senki nem garantálhatja, hogy azt fogod megkapni a csomagban, amit kifizettél előre.

Viszont az Eladót is meg lehet érteni : nem szeretne utánvéttel postázni, mert ha a Címzett nem veszi át a csomagot, akkor ő bukta a postaköltséget (esetenként ez 1300-2000 Ft lehet)...

Én azt javaslom, hogy inkább személyes átvétellel intézzétek az adás-vételt (ha tetszik a cucc, akkor nyomban kifizeted neki). Így biztos, hogy működőképes, nem gagyi kuka-cucc lesz rád sózva.

VAGY : inkább vásárolj a Vaterán, vagy a Tesz-Vesz-en, ott kisebb az esélye, hogy átvernek, megnézheted az Eladó eddigi értékeléseit, mennyire megbízható?

(Én már évek óta itt vásárolok, 1-2 kivételt leszámítva becsületes Eladókkal találkoztam.)

2009. szept. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!