Rendelt már valaki expressz.hu-ról?

Az Expressz oldalon csak hirdetések vannak fenn, senki nem garantálhatja, hogy azt fogod megkapni a csomagban, amit kifizettél előre.
Viszont az Eladót is meg lehet érteni : nem szeretne utánvéttel postázni, mert ha a Címzett nem veszi át a csomagot, akkor ő bukta a postaköltséget (esetenként ez 1300-2000 Ft lehet)...
Én azt javaslom, hogy inkább személyes átvétellel intézzétek az adás-vételt (ha tetszik a cucc, akkor nyomban kifizeted neki). Így biztos, hogy működőképes, nem gagyi kuka-cucc lesz rád sózva.
VAGY : inkább vásárolj a Vaterán, vagy a Tesz-Vesz-en, ott kisebb az esélye, hogy átvernek, megnézheted az Eladó eddigi értékeléseit, mennyire megbízható?
(Én már évek óta itt vásárolok, 1-2 kivételt leszámítva becsületes Eladókkal találkoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!