Hogy van az angolul, hogy "Még sosem játszottam violinon, de nagyon szeretném megtanulni"?
Figyelt kérdés
és még "megtudnád nekem mondani,hogy mikor és hol vannak az órák?" "Could you tell me" -kezdettel és úgy óra,hogy "lessons":)2013. ápr. 22. 22:41
1/7 anonim válasza:
I havent played the violin, but i wish to learn.
2/7 A kérdező kommentje:
"i have never been"-nel nem jó?
2013. ápr. 22. 23:02
3/7 anonim válasza:
Itt nezhetsz utana:
I have not been - ehhez lehet rakni kulonfele igeneveket: I have not been playing the violin - Nem hegedulok(mostanaban).
Ha hatarozatlan ideju multra erted, tehat soha ezelott, akkor present perfect kell: I have not played the violin. Sosem hegedultem. VAGY I have never played the violin.
Ennek a mondatnak a szintaktikajahoz illeszkedik a soha.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!:)
2013. ápr. 23. 19:24
5/7 anonim válasza:
használhatod azt is, hogy ain't ha nem valami hivatalos helyre kell. ez ilyen "univerzális" tagadás, kb. minden igeidőben lehet használni.
6/7 anonim válasza:
pl I ain't played the violin, but I'd like to learn.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is!:)
2013. máj. 3. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!