Mit vegyek az el hunyt 4 és fél éves húgomnak? Most lesz a szuletésnapja 6 éves lenne?
Figyelt kérdés
A húgom négy és fél évesen hagyott el minket. Most lenne 6 éves május 20-adikán.! Nagyon szerettem ő volt az életem.! És egész nap ezen kattogok hogy mit lehetne neki le vinni szuletésnapjára a temetőre.! Mert tudom hogy hiába viszek már akármit az már nem olyan.! De engem meg nyugtatna az ha még is vinnék le neki valamit. De sejt fogalmam sincs hogy mit kéne ! :(2013. ápr. 22. 21:56
1/3 anonim válasza:
Részvétem. Mindenképp személyes legyen. Akár egy rajz, akár egy levél, vagy akár egy fa csemete, amit az Ő tiszteletére ültetsz és gondozod.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :( Hát nem tudom gondolkoztam én már annyi mindenen de egyiknél sem érzem azt hogy ez jó.! De ő még élt is olyan volt hogy egy 10 forintos rágónak is úgy tudott örulni :((
2013. ápr. 22. 22:07
3/3 kaparol85 válasza:
Gondolj bele te mit kérnél az ő helyében. Egy szál virágot, meg egy gyertyát. Ezentúl minden alkalommal, ha rágondolsz írj neki levelet, akár rövidet, akár hosszat. Csak úgy simán nagy lapra filccel, kis cetlire tollal. Így azt akár origami csónakként leúsztathatod a Dunán, vagy elégetheted. Sőt lehet venni héliumos lufit, ahhoz is simán hozzá kötheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!