Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amikor a New Moon-t olvastátok...

Amikor a New Moon-t olvastátok, nem ragadt át rátok is Bella depressziója?

Figyelt kérdés
Természetesen a kérdés azokhoz szól, akik olvasták a Stephenie Meyer könyveket. Én még csak most kezdtem el, mert érdekelni kezdett ezt a Twilight mánia. Egész jók a könyvek, sőt! De a New Moon-ba amikor Bella annyira depressziós, teljesen rámragadt ez a rosszkedv, ez az élettelenség, és alig bírom ki, olyan rosszul érzem magam ilyenkor. Veletek nem fordult elő ilyesmi? (Persze nem csak erre a könyvre érthető a kérdés.)
2009. szept. 25. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Ha ennyire rádragad egy olvasott könyvben a szereplő hangulata ne ilyen könyveket olvass. szerintem.
2009. szept. 25. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Értem, hogy mire gondolsz. Kicsit én is éreztem ilyesmit, de szerintem ez az olvasás lényege...hogy bele tudd magad élni. Nagyon empatikus lehetsz, hogy így át tudod élni egy ember (még ha csak kitalált) érzéseit.

Szerintem ez teljesen jó, hogy így átélted.Csak ne ragadjon rajtad.

2009. szept. 25. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

igeen

nagyonis átéltem. tök durván :D

de aztán szerencsére nem ragadt rám

2009. szept. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!