Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A bolha bele tud fúródni a bőrbe?

A bolha bele tud fúródni a bőrbe?

Figyelt kérdés
Reggel azt vettem észre hogy egy bolha belefúródott az ujjamba, Kinyomtam és utána jött egy kis vér is utána pedig kicsit feldagadt az a pont ahonnan kinyomtam. Lehet valami bajom?
2013. ápr. 22. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy bele csak onnantól úgy hívják hogy kullancs és igen lime-kórt meg vírusos agyhártyagyulladást is kaphatsz tőle.
2013. ápr. 22. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Bolha? Nem valami más bogár volt? A bolhák a bőrfelszínen élnek.
2013. ápr. 22. 13:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kullancs volt mert nagyon pici volt mint egy bolha és nem is nézett úgy ki mint egy kullancs.
2013. ápr. 22. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor még nem szívta meg még magát plána ha még fiatal egy kullancsi s nagyon picike. Kb olyan mint egy kicsi anyajegy csak vörös a környéke csak ha megpiszkálod akkor kinyújtja a lábait.
2013. ápr. 22. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem ilyen volt.
2013. ápr. 22. 17:31
 6/6 anonim válasza:
A bolha nem tud.
2014. nov. 9. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!