Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dolgozhatunk-e együtt a...

Dolgozhatunk-e együtt a párommal, ha ő a főnököm?

Figyelt kérdés

Ugyanannál a termelő cégnél dolgozunk. Én már majdnem 15 éve, ő meg olyan 6-7 éve van ott. Én betanított munkásként ő részlegvezetőként. (az én részlegem vezeti, tehát a beosztottja vagyok) Mikor ő a céghez került még nem voltunke gyütt, nem is ismertük egymást. Kb. 5 éve vagyunk egy pár.

A szalagvezetőm ( aki szintés a párom beosztottja) egészségügyi okok miatt nem tud bejárni a munkahelyre. Engem és egy másik betanított munkást nevezett ki a főönököm(párom) a helyére. Váltogattuk egymást havonta. Aztán a cégvezetők azt kérték, hogy csak egy szalagvezető legyen. A főnököm(párom) engem választott. De ennek semmi köze ahhoz hogy mi együtt vagyunk!!!!!!!!!!!!!! Én csinálom a legjobb munkát, a legjobb darabszámot, és én vagyok ott a legrégebben. A munkatársaimank ez nem tetszett, és kérték a vezetőséget a hátam mögött, hogy tegyen át másik részlegbe... mert hogy ez csak a kapcsolatunk miatt van.

Ezt megtehetik???????????

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

2013. ápr. 22. 12:22
 1/3 dirtboy ***** válasza:

ez cégfüggő,nálunk nem szabadna így dolgozni a kivételezés miatt de igazából most is van bent ilyen kapcsolat és nem szólt még bele senki pedig megtehetnék.

egyébként az egyik felet át kell helyezni másik részlegre és akkor simán lehetek együtt mert már akkor nem ő parancsol neked tehát kivételezés sem lehetséges.

2013. ápr. 22. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg nem dolgozhatnátok így nálunk sem, gyakorlatilag ugyanaz van nálunk is, mint nálatok: akit a főnök dug, az kerül előrébb. Ribanc.
2013. ápr. 22. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

"A főnököm(párom) engem választott."

Nézz egy kicsit magadba, mi lett volna, ha nem téged választ? Talán meg is haragudtál volna rá, nem?

Hiába vagy a legjobb dolgozó, a többiek nem így látják.

Egyébként pontosan a kivételezés miatt nem dolgozhatnátok egy részlegben.

2013. ápr. 22. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!