Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért baj az ha valaki homosze...

Miért baj az ha valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés

nem értem az embereket, ez miért baj nekik, amikor semmi közük hozzá, hogy egy embernek mi van a magánéletével...

olyan rossz látni, ahogy a legjobb barátom ettől szenved a suliban...

2009. szept. 25. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mi is szokot lenni július 5-én és szeptember 5-én?
2009. szept. 25. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a homoszexualitásnak egy parádéhoz? Ja az, hogy azzal nevesítik... Ennek pénzügyi és politikai okai vannak, de messze nem keverendő a homoszexualitással.
2009. szept. 25. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hányan voltak az idei felvonuláson? :) Ezren talán. Ha csak a felnőtt lakosságot nézzük, és a 10%-os rátát, akkor bizony igencsak "alulreprezentált" volt az amiért az első szerint "baj van" a melegekkel...
2009. szept. 25. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi! De Te mondtad,hogy magánélet!!!!!!!!!!!

Tehát azt nem kell az utcára vinni és reklámozni.

Otthon a 4 fal között mindenki azt csinál,amit akar,de hogy lassan én leszek hátrányos,mert nem vagyok homokos,az egy kicsit nevetséges.

2009. szept. 25. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Undorító és kész! Milyen dolog már! Fújj!! Aki kitalálta az is hülye!
2009. szept. 25. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Miért? Baj? Hm.
2009. szept. 25. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem én ezt arra írtam hogy az emberek azért utálják a melegeket mert nekik az jön le amit láttnak. A sok b*zit aki rázza a seggét a kocsin a felvonuláson nem pedig azokat akik normálisan élnek.Ha nem lenne a felvonulás akkor szerintem legalább 50%-al kevesebb lenne a homofób ember.
2009. szept. 25. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindegy, hogyan az valaki. Két esetet írok le. Egyikben a kisfiam kórházi főorvosa volt meleg, de annyira kulturáltan tette, hogy soha nem fordult meg a fejemben semmi rossz, onnan gondoltam a homoszexuálisságára, hogy nagyon anyáskodó volt, és később fel is vállalta. A másik a rendszerváltás hajnalán a TV-ben többször szerepelt egy fazon, aki a homoszexuálisok valamilyen egyesülete nevében követelte, hogy változtassák meg a törvényt abból a szempontból, hogy a 14 éven aluli személlyel történt hetero szex enyhébb büntetési tétel, mint az ugyanilyen korú fiatallal ( szerintem gyerekkel ) történő homo aktus. Olyan gusztustalan stílusban adta elő magát, hogy, majdnem leköptem a TV-t.

Azt hiszem, hogy a két felnőtt közötti homo viszony kezelhető magányügyként, de, amikor gyereket rontanak meg, az már nem magánügy.

A parádéról csak annyit: van hetero párok parádéja ? Nincs, mert az magánügy.

2009. szept. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!