Cannabis! Láttál te már olyan embert, aki kizárólag kenderes befolyásoltság alatt agresszívan viselkedett?
mert én még nem. ismerek vagy 2 tucat embert aki szokott tépni, és egyiknél sem tapasztaltam, hogy valamennyire is agresszív lett volna. sőt mindegyik egyetért azzal, hogy betépve 2-szer is átgondolja, hogy hülyeséget csináljon-e.
Ismerősömnek nemlég lehetősége volt egy hetet Hollandiában eltöltenie. Volt kocsmában és caffe-shopban is, és azt mondta, hogy a kocsmában volt jellemzőbb az agresszív megnyilvánulás, de ezzel a jelenséggel a caffe-shop ban nem találkozott.
Nem, egyáltalán nem tapasztaltam soha ilyet, hogy betépve agresszív lenne bárki is. Tesóm Hollandiában lakik (és nem szív annyit mint itthon:D) pedig megtehetné, de ő sem számolt be ilyen esetről.
Szóval sztem ez hülyeség. :)
olyat már igen, hogy nem jutott cucchoz és emiatt aggresszívan viselkedett. de a többség a "hétköznapi" aggresszivitását is levetkőzi, ha szívni kezd, ha meg épp be van tépve, akkor egy legyet se csapna le. :)
kocsmában tényleg undorító viselkedésű emberek vannak, ezt írhatjuk az alkohol számlájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!