Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nehéz megtanulni a KRESZT?

Nehéz megtanulni a KRESZT?

Figyelt kérdés

Mennyire?

14/F

2009. szept. 25. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem igen,de ha van segged tanulni akkor szerintem gyorsan megy.
2009. szept. 25. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ...Egy kismotoros vizsga, amivel SIMSON-t, meg robogót vezethetsz az nem egyenlő a buszvezetőivel, meg a nagyhajóssal(pl komp).

Tapasztalatból mondom, nekem van mindhárom.

Gondolom 14 évesen kismotoros vizsgát akarsz...az nem egy nagy kunszt.

42/F

2009. szept. 25. 13:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 25. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kresz nem, de a forgalom az már húzósabb. Most csinálom én is, csak én lány vagyok :)
2009. szept. 25. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A kresznek megvan a logikája, úgyh nem nagy kunszt. Meghát gyakorlatilag a kresz az ugyanaz akármit vezetsz. Gondolom hajóknál biztos más is van ((:

Vezetésnél lesz gáz. Akkor nem lesz időd perceket gondolkozni, h most kinek is van elsőbbsége? :D

2009. szept. 30. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Azzal azért nem értek egyet, hogy a kresznek mindig van logikája. Néha pont, hogy kevés benne az észérv, hiszen nem az életről szól a kresz. A ritka kivételekről nem is beszélve. Sokszor direkt nyakatekertek a kérdések és feleslegesen árnyaltak. Életszerűségről: Ott van a pl. bizalmi elv kérdés is, tehát bármi van, meg kell bíznod a forgalomban lévők kresz ismeretében és betartásában. Ugyanakkor gyakorlatban inkább az ember az ösztöneire hallgat. Ha van egy olyan résztvevő, akin látszik(agresszívabb, kisebb szabályokat hág, nem indexel, csak későn), mondjuk feltehetően alkohol, vagy kábítószer hatása alatt van, akkor én biztos lemondanék az elsőbbségemről, kresz ide, vagy oda(persze a kérdésben ilyenek nincsenek). A forgalmi vizsgán meg akad olyan szitu, hogy vagy az ösztöneidre, vagy a bukást kell nézni, sok az őrült, főleg pesten. Viszgáztató emberiességén is múlik. Sokat megbuktattak, mert elindult úgy, hogy nem voltak bekötve hátul. Új szabály(legalább is remélem jól tudom): Az oktató is köteles bekötnie magát és a viszgáztatónak is(taxisnak, mentősök és hasonlóknak nem feltétlen) DE!!! A vezető nem felel, ha valaki nem hajlandó!!! Ha megállítják a rendőr nem büntetheti meg a vezetőt, ha a vezető be van kötve, de utasait igen! (oktatóknak nem tetszik a szabály, mert bekötve nem érik el az irányjelzőt, ha a tanulók rossz irányba indexelnének)Átlag ember anélkül, hogy elméleti kreszt tanult volna, kb. 25-30 hibapontot szokott elérni(oktató tapasztalata). (11 ponttól bukás)Éles vizsgán sokan kapkodnak, ha azonnal tudod a választ és mondjuk van még 50 másodperced, de kicsit agyilag elfáradtál, ott érdemes pihenni. Az a szemétség, hogy a 3 pontosak a végén vannak, és aki az elején kapkodott, addigra elfárad. Ráérsz az utolsó 10 másodperben lenyomni, az nem kerül pénzbe. Sokszor a bukottak 15 perc alatt végeznek.
2011. ápr. 22. 14:00
 7/8 anonim válasza:
Két hete tettem le "M" kategóriából a vizsgát, nekem elég volt, hogy egyszer elolvastam a könyvet és utána a teszteket kell nyomni egy hétig a gépen. Ezzel így 0 hibaponttal átmentem!
2011. máj. 13. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző előtti vagyok. Nekem most szerdán sikerült 1 hibaponttal. De szerintem nagyon könnyűeket sorsolt ki a gép. Nekem az ilyen mi hány méterre, centire dolgok nem mennek nagyon. Meg a műszaki rész, mert k.vára nem érdekel fiú létemre. Mondjuk azokat megtanultam, amiket magam is el tudok hárítani. Műszakinál kulcsszavakat jegyeztem meg, már a kérdést sem tudom, csak azt, pl, hogy pl."csúszós hulla". (valamilyen holttengelyes kérdés és a helyes megoldásban csúszós szó szerepel). A rendőri irányítást sem jegyeztem meg, csakha a rendőr a mellét, hátát mutatja végig NEM a megoldás, ha a pálcát emeli MEGÁLL a kulcsszó a válaszokban. Szóval így is fel lehet készülni az utolsó pillanatban, Előtte való nap kezdtem el. De azért át fogom nézni, mert azért ne legyünk közveszélyesek.
2011. máj. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!