Apám mindig s. ggfej velem. Nem ért meg stb. stb. És még van 10000 más bajom. Segitsen vlaki! meg akarok halni. (? )
Tényleg először is mennyi idős vagy? aztán milyen más bajod van még? ez eddig nem válaszoltál senkinek akkor miképp várod azt hogy segítsünk tanáccsal?
Eldobni az életünket egy nagy baromság! Mert csak ez az EGY életed van!
Valamikor nagyon régen, mert én már elmúltam 70 éves, szóval 8 éves koromban eldobtam volna az életemet az apám miatt, mit Te-- de megtalált egy bakter és félig kihűlve beszállítottak kórházba-- megfagyott a kezem a lábam az orrom a fülem megmarta a hideg-- szóval szenvedtem a átfázás okozta tüdőgyulladástól is.
aztán a bejött gyámügyes megkérdezte hol szeretnék élni apámmal vagy intézetbe-- én pedig az intézetet választottam. Az első pár hónap nehéz volt de aztán éveken keresztül nagyon jól éreztem magam, jól tanultam, szerettek a többiek is és besegítettem a konyhásoknak is úgy hogy mindig finom plusz falatokhoz is jutottam.
Szóval ha olyan komoly a baj és annyi idős lennél, fiatalkorú, akkor még mindig jobb egy intézett sok gyerek között mint egy agresszív, kötekedő szülő.
Az öngyilkosság egy olyan menekülési út ami nagyon göröngyös.Én is megpróbáltam(most már úgy érzem jobb hogy akkor nem sikerült)Lehet,hogy most gyűlölöd az apádat,de hidd el ha elveszted(ha nem bántalmaz testileg,persze)nagyon fog hiányozni.Tudom .Nekem a nagyobbik fiamat csak kétszer látta,a kicsit meg már nem.
Írd meg,akár privibe is mi a gond,mert különben senki nem tud segíteni.Láthatod mi próbálkozunk...hagyd hogy segítsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!