Mi történik akkor ha valaki nagy mennyiségű öblítőt meg iszik?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm megivott öblítőt,azt pontosan nem tudom mennyit de rosszul lett és nem ment orvoshoz sajnos és később mondta el. Lehet ennek következménye?2013. ápr. 21. 09:34
1/5 anonim válasza:
Az öblítőtök oldószereket az ember számára káros vegyi anyagokat tartalmaznak.
Nem véletlenül van ráírva, hogy gyermekek elől elzárandó! Talán egy nagykorú/felnőtt személy, csak nem olyan hülye, hogy megissza.
Tekintettel arra, hogy mérgekről van szó, minimális mennyiség fogyasztás esettén, hányás, szédülést, hasmenést, romszúlétet eredményez. (az emberi szervezet elsősorban így reagál az idegen/káros anyagokra)
Nagyobb mennyiség fogyasztás esetén, mérgezik a májat, vesét és egyéb kiválasztó szerveket, mely vaksághoz, bénuláshoz, maradandó testi és szellemi korosodásékhoz, akár halálhoz vezethet.
2/5 A kérdező kommentje:
Én sem értem 26 éves korára ilyet tesz. Nagyon sajnálom szegényt,de szerintem nem kellene ilyet tenni,felnőtt eszére.remélem nem lesz baja. Most a kórházba vitték Remélem jobban lesz. Erre voltam kíváncsi. Édes Istenem!!! :-(
2013. ápr. 21. 14:26
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt! További szép napot!
2013. ápr. 21. 14:27
4/5 anonim válasza:
Neked is szép napot! A barátodnak meg gyógyulást!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2013. ápr. 21. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!