Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha valaki zaklat/a...

Mit tegyek ha valaki zaklat/a hátam mögött és sároz mindenkinek egy közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Egyis ismerősöm lopott a lovardánkból, és megkért hogy falazzak neki, megmondtam hogy nem. Erre ő megígérte nekem hogy meg fogom még bánni....hát nem bántam meg viszont azóta ráír minden ismerősömre hogy vigyázzanak velem stb...szó szerint rám akarja kenni amit ő tett...és ha rá merek írni hogy miért csinálja akkor letilt.

Csinál új facebook profilokat és onnan írogat nekem hogy ki fog csinálni, megbánom még hogy nem védtem meg...

és itt egy kis 13 évés lanyrol van szó...

Mit csináljak?? Amúgy tudom úgy jelenteni face-n hogy egy pár napig ne léphessen be?

2013. ápr. 20. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, csak akkor tiltják őt ki, ha sokan jelentik őt. Átérzem a helyzeted, de figyelj, aki ismer téged az tudja, hogy te nem ilyen vagy. Mást sajnos nem igazán tudsz csinálni, esetleg szólsz neki, hogy rágalmazásért akár fel is jelentheted, elég neked egy-két ember vallomása, aki alátámasztja azt, hogy tényleg ilyen hülyeségeket ír rólad az a kis pi.csa. Hátha megijed. Sok sikert!
2013. ápr. 20. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet jelenteni hogy a személyi jogaidban rendszeresen megsért. Lehet a kis csajnak is küldeni egy linket amiben a törvény leírja hogy büntetendő mások zaklatása, rágalmazása..
2013. ápr. 20. 22:50
 3/6 acelsziv ***** válasza:

Esetleg beszélni a szüleivel és elmondani az egész sztorit.

13 évesen még nem büntethető...

2013. ápr. 20. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
De a szülei felelősségre vonhatóak ez ügyben. Szerintem is először beszélj a szüleivel, odamész hozzájuk, esetleg ki is nyomtathatsz pár beszélgetést amiben téged rágalmaz, megmutatod az anyjának és hidd el, majd ő helyrerakja a gyereket. Már ha normális az anyja.
2013. ápr. 21. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már szóltam...de nem csinálnak semmit a szülei, ejnye bejnye, és ennyi...
2013. ápr. 22. 13:30
 6/6 acelsziv ***** válasza:
Ha vannak bizonyítékok mehet a rendőrségi feljelentés. Ha a kiscsaj nem büntethető a szülők akkor is kapnak a fejükre.
2013. ápr. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!