Animések! Tényleg betiltották a yaoit, mert undorító? :O
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 16:14
1/12 anonim válasza:
az én kérdésemre írták azt h betiltották, mert undorító, de nem tartom valószínűnek..:D akkor be kéne tiltaniuk a yurit, meg a hentait is...
2/12 anonim válasza:
Nem hiném hogy betiltták a yaoit az nem is fogják bár elég kevés mostanába a yuri és a shotacon sajnos.
3/12 anonim válasza:
mi a különbség a yaoi és a shouhen ai között vagy a yuri és a shoujo ai között ?
4/12 anonim válasza:
nem tiltották be
a yaoiban van szex is ill a yuriban is mig a shunen ai és a shoujo ai a lágyabb nem mutatnak benne annyi mindent
5/12 A kérdező kommentje:
hál istennek hogy nem tiltották, be egy világ omlott volna össze benne, meg a többi yaoistában ><
2013. ápr. 20. 21:15
6/12 anonim válasza:
Tgye tudod hogy a yaoi az a meleg hentai?
7/12 anonim válasza:
Van egy két yaoi ami tényleg meg felel a meleg hentai címre de többség távol áll tőle :D
9/12 anonim válasza:
Szánalmas vagy, már bocs, ha egy világ dőlt volna össze benned...
A hentai meg nem ugyan az mint a yaoi, abban férfi nővel szokta ha jól tudom, ami normális, bár engem egyik sem érdekel.
Az ilyen szánalmak miatt nézik le az animéseket...
10/12 anonim válasza:
A hentai alkategóriája a Yaoi , a meleg hentai , a másik fajtája a Yuri , a leszbikus . Nagyon sokan összekeverik őket a Shounen és a Shoujo -Ai-val , pedig nagyon sokan yurinak hívják a shoujo-ai-t is , holott 2 különböző.
Egyébként nem tudodk róla hogy betiltották volna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!