Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Budapest és Nyíregyháza...

A Budapest és Nyíregyháza környékén és ott élők miért nem "szeretik egymást"?

Figyelt kérdés
-

2013. ápr. 19. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom honnan veszed, de a sztem "keletieket" sehol sem szeretik igazán...

Vajon miért?

2013. ápr. 19. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:

"Vajon miért?"

Mert még sosem jártak itt és azt hiszik, ez valami elmaradott hely, ahol nincs semmi a világon és az emberek úgy élnek, mint 200 éve. Holott itt minden ugyan úgy működik, mint máshol.

Nekem aztán semmi bajom nincsen senkivel, olyan alapon, hogy xy helyen lakik és az ismerőseimnek sem.

/egy nyíregyházi/

2013. máj. 2. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok és én is Szabolcsban élek, pont ezért irtam, amit irtam. Nyíregyházával amúgy nincs is semmi baj, de a többi település ugyancsak elmarad az átlagtól, és nem feltétlenül az infrastruktúrára gondolok, hanem az itt élő emberek kulturája, hozzáállása, életkörülménye az, ami leminősíti a környéket. És ezt éreztetik is másfelé. Tudom, mert éltem már az ország más részeiben is.
2013. máj. 2. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Én Győrben éltem és nem rég kerültem fel Pestre ,volt egy Ismerősöm aki Nyíregyházától kb 20 kmre lévő kisvárosban élt és azt vettem észre hogy az ott élő lányok eléggé beképzeltek és alkatukhoz képest eléggé kiteszik magukat (pl:a narancsbőrös lábukat),nagyszájúak.Ez miért van,hogy ennyire nagy az arcuk?
2013. máj. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!