Barátok az ilyenek?
Figyelt kérdés
Sajnos elbizonytalanodtam, hogy akiket a barátaimnak hiszek azok-e. Január óta sorba gondjaim vannak, egy idő után ugymond megunták és hátat fordítottak nekem. Egyiknek a párjával összevesztem még 2hónapja (csak mert nem úgy ugráltam ahogy ő fütyült) és azóta a barátaim is elfordultak tőlem. De persze ezek szerintük mind hülyeség és amiket én gondolok az semmi sincs úgy. csak érdekes hogy mások külső szemmel is azt látják amit én. nemtudom mit csináljak, mivel együtt élek velük ( és nem tudok mást tenni) de nekem szükségem lenne rájuk. ha szólok hogy valami bajom van, van hogy közli egyik hogy ő nem tud és nem is akar ezzel foglalkozni. ... Szerintetek? Mit tennétek?2013. ápr. 19. 20:22
1/1 anonim válasza:
Inkább haverok nem barátok. Óriási különbség van a kettő közt. Egy barát melletted van a legnagyobb szarban is, egy haver nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!