Április 23-án jön valaki Miskolc Jabil toborzásra?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 15:16
1/14 anonim válasza:
Én nem de dolgoztam már ott, raktárosként.
Ha kérdésed van, lehet tudok válaszolni.
2/14 anonim válasza:
Raktárosit otthagytad? pedig ők jól kapnak fizut nem?
3/14 anonim válasza:
Nem hagytam volna ott, de van ez a létszámleépítés nevű izé. :D
100 körül kaptam + kajajegy és csak pakolásztam, lomoltam.
4/14 anonim válasza:
Akkor a raktárosokat is érinti ez a " ha nincs termelés akkor kiraknak" dolog? Én azt hittem, hogy csak a soron lévőket. Bár nyílván ha nincs annyi meló akkor a raktárban sem.
5/14 anonim válasza:
Ha nem gyártanak annyi cuccot, a raktárban is kevesebb a pakolni való.
6/14 anonim válasza:
Mondjuk ez logikus is, de ilyenre ki az aki tud építeni akkor? Most kérdem én biztos, hogy jobb mondjuk egy egyedülállónak egy kéthónapos meló, ha nincs hitel meg ilyenek, utána meg még a munkaügyi sem fogadja, vagy nincs támogatás utána egy évig, vagy inkább vár az ember. Szerintem utóbbi ésszerűbb nem tudom ti hogy gondoljátok.
7/14 anonim válasza:
A Jabil-re nem szabad hagyatkozni. Kell B terv.
8/14 anonim válasza:
:D Úgy hogy legyen B terv, ha nagy nehezen van A tervként a közelben a Jabil is, de az ember meg már baxtatva van, hogy munkanélküli? ( nem tartanak el még így sem, de ez hosszú történet)
9/14 anonim válasza:
A Jabil az esetek 90%-ában rövidtávú történet a dolgozóknak.
Pl. ha valaki meglátja ezt a toborzási témát, felkapja a fejét, hogy végre erre alapozhat, az koppanni fog.
Bármelyik nap lehet ott az utolsó. Én már csak tudom.
10/14 anonim válasza:
Nekem mondod, én a termelésen voltam, bár magamtól jöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!