Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Túl lehet élni egy esést egy...

Túl lehet élni egy esést egy tízemeletes tetejéről?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek azok a hozzászólások, amelyekben nekem esnek ezzel kapcsolatban. Nincsen feltűnési viszketegségem, csak egy őszinte kérdést tettem fel. Szóval hallottatok már olyanról hogy valakinek túl sikerült élnie egy olyan zuhanást? Vagy biztos a halál? Kérlek válaszoljatok.
2009. szept. 24. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki öngyilkos akar lenni akkor az megöli magát, de a legtöbben csak feltűnésből csinálják, úgy érzik, hogy azok akarnak lenni, de valójában csak azt akarják, hogy foglalkozzanak velük. Az öngyilkosságok 80%-a mögött nincs ok, csak unalom.
2009. szept. 24. 22:18
 12/16 Zenon ***** válasza:
53%

Hát persze!...de közben ne felejtsd

el megkötni a cipőfűződet,

nehogy orra essél!:O

2009. szept. 24. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Régi jó barátom végső kétségbeesésében (családja széthullott, munkahelyéről sok év után kirúgták) kiment az erdőbe és télen nagyon magas, havas-jeges szikla tetejéről leugrott. Két hét múlva találták meg, összezúzta magát és meghalt. Nekem nem lett volna rá bátorságom.
2009. szept. 25. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:

4 emelet kell ahhoz, hogy biztosan meghalj.

Én nem mernék, már csak azért sem, mert ha nem halok meg, hanem csak lebénulok, valószínű, még szarabb életem lesz, mint ami miatt meg akartam volna halni.

Tehát nem, nem lehet túlélni.

Ha valaki túléli, az biztos lehet benne, hogy még valami nagyon fontos dolgot kell tennie a világban.

2009. szept. 27. 18:08
 15/16 anonim válasza:
Orvostanilag nem lehet, mert nagyobb esés esetén a hirtelen lassulást nem bírják ki a vérerek, szétszakadnak. de volt egy lengyel nő aki egy bokorra esett rá és túlélte.
2009. okt. 15. 22:46
 16/16 anonim válasza:
Először az első emeletről kell leugrani, ha azt túlélted, akkor irány a második, ha azt is, akkor a harmadik, stb..
2011. júl. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!