VALASZOLNATOK?

Figyelt kérdés
vannak meg itt emo-s sracok?miert itelitek el oket?
2013. ápr. 19. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos,hogy vannak.

Én nem ítélem el őket,ha ez számít! :D

2013. ápr. 19. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztosan, nem tudom.

Miért ítélik el őket? Egyszerű. A legtöbb ember szerint önsajnáló, elkényeztetett, hisztizős görcsök, akik eret vágnak kis dolgoktól, amit felfújtak. Én pl. csak azért kerülöm őket, mert negatívak. Kerülöm a negatív embereket, akik mindig csak panaszkodnak és meg se próbálják látni a jót az életben, de persze még véletlenül se gondolnak abba bele, hogy azok az emberek, akiknek tényleg okuk lenne az önsajnálatra, eszükbe se jut "emo-nak" lenni.

Ez az én kis szubjektív véleményem. Remélem segítettem:D

2013. ápr. 19. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert az emberek azt hiszik, hogy az emo = öngyilkos, érvagdosós, cérnavékony sírós b*uis fiúk. Pedig ez nem minden esetben igaz / persze van ilyen is, de az a divat emos. Én nem ítélem el őket...
2013. ápr. 19. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak még emosok? Azt hittem ez a divathullám már elmúlt...

Nem ítélem el őket, majd kinövik. Ez semmi több egy divathullámnál, pár év múlva más lesz a "menő".

2013. ápr. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!