Szép és különleges lányneveket keresek, amik nem közönségesek és szép eredetük van. Tudnál segíteni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 18:48
12/22 anonim válasza:
Tikva. Héber eredetű, jelentése Remény
13/22 anonim válasza:
Flóra, Rebeka, Tamara. Szerintem ezek kedves nevek.
14/22 anonim válasza:
Nekem a Moosa tetszik nagyon. Finn név, de nem tudom, hogy Magyarországon lehet-e adni...
15/22 anonim válasza:
Nem tudom,neked elég szépek-e,különlegesek-e,de nekem a kedvenc neveim:Liliána,Enikő,Cintia,Adrienn,Adél,Bogi.
16/22 anonim válasza:
Erzsébet régi név jelentése Istena z én esküvésem a névmisztikában:
Erzsébet
Erzsébet: 18
A Császár
A császár a természet, a fizikai világ örökkévalóságát jelképezi. A császár világokat teremthet, meg is ismeri azt teljes mélységében, reálisan és felelősségteljesen működtetheti. Erőt vehet rajta viszont az öntörvényűség, megszállottja lehet a tökéletes, hibátlan végrehajtásnak. Ravaszsága átcsaphat öncélú félrevezetésekbe is. A császár uralkodni szeret, és jelleme határozza meg, hogyan teszi azt.
17/22 anonim válasza:
Miriam, Niké, Napsugár, Zselyke (bár nekem ez nem tetszik), Ramóna, Teodóra, Loretta
18/22 anonim válasza:
Lilla,Cseresznye(ez csodálatos név),eperke,Rebeka
19/22 anonim válasza:
Hermina, nem tudom hogyha tetszik-e, Alexa, Beatricse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!