Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Használ a "titok"?

Használ a "titok"?

Figyelt kérdés

nektek bejön,ha hisztek vmiben...

akár ez,akár Isten...

2009. szept. 24. 16:03
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
A titok annak használ, aki nem vár másoktól visszaigazolást, hogy működik e, hanem elszántan megpróbálja a saját életében kipróbálni. Azzal, ha elolvasod a könyvet és megnézed a filmet, nem fognak milliárdok potyogni az öledbe. Teljesen meg kell változtatnod a gondolataidat és csak arra szabad gondolni, hogy bármi történjék, abból jól fogok kijönni. Ugyanakkor nem szabad azzal áltatnod magad, hogy ha pozitívan gondolkodsz akkor nem fognak rossz dolgok történni veled, mert akkor saját magaddal szúrsz ki. Ugyan úgy lesznek akadályok, és ezek az akadályok tanítanak meg arra, hogy hogy használd a vonzás törvényét. Ha egy kis gond miatt feladod és újra vissza punnyadsz, akkor megbuktál a vizsgán, ha erőt merítesz belőle akkor sikeresen teljesítetted. Az egész élet erről szól. Jön a buktató, talán el is esel, de aztán választhatsz, hogy tovább fetrengsz és szenvedsz a földön vagy felállsz és tovább mész a következő akadályig. A titok is erről ír, csak egy kicsit Diseysítve, ami nem baj, ha tudod reálisan olvasni. Igenis működik a vonzás törvénye és senkinek sem árt, ha megpróbálja kicsit beépíteni az életébe a pozitív hozzáállást. Egyébként mégis hova kéne tenni ezt a könyvet a boltban? A gasztronómia részleghez, vagy a számítástechnikához? Mellesleg a pszichológia részlegen is találkoztam már ezzel a könyvel és hasonló témájú könyvekkel is. De bocsánat. Tudom a pszichológia is csak áltudomány. Mindegy. A lényeg, hogy ne olvasgass interneten érveket és ellenérveket, hanem olvasd el a könyvet ásd bele magad a témába és tapasztald meg a saját bőrödön. Sok sikert!
2011. máj. 22. 12:57
 12/17 anonim válasza:
én is elolvastam és attol a naptol kezdve , amikor letettem a könyvet megváltozott nagyon sok dolog az életemben. Akik egyáltalán nem hisznek benne azok pesszimisták. Ez egyáltalán nem népbutitás. A pozitiv gondolkodás igenis jo és hasznos dolog.
2011. máj. 28. 19:07
 13/17 anonim válasza:
én ma néztem meg a filmet.és eléégé hihetö. ha visszagondolok a multamra mér cselekedtem e szerint és valora is vált! próbáld ki nyugodtan és alkalmazd :)
2011. jún. 18. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Láttam a filmet érdekes. Én a film megnézése előtt is tudtam, hogy a vonzás és a pozitív gondolkodás sokat segít. De neked kell eldöntened, hogyan alkalmazod ez olyan mint az alternatív orvoslás. Mindenkinek más használ. A filmről mindig a rákos betegek jutnak eszembe. Akik mindig azt mondják, hogy nekik a pozitív hozzáállás segít és a humor. Na gondolkozzatok el! :-)
2011. aug. 28. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Van erre egy jó szó: Placebo :)
2011. szept. 30. 16:12
 16/17 anonim válasza:
És ha Placebo? Kit érdekel addig, amíg az illető úgy érzi, hogy jobb?
2011. okt. 4. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem használ, csak kicsit kemény a papírja
2011. okt. 10. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!