Ki Kanda kedvese?
Ez nem fanfic, valóban ilyesmiről olvashattál, csak nem épp ebben a formában...
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Az a Kanda akit te ismersz, egy már mesterségesen megteremtett ördögűző. A kettes számú. Előző életében ördögűző volt, és(Csak úgy mint, a "kedvese"...) egy Akuma ölte meg, majd a holttestét a Fekete Rend vette magához a kísérleteihez.
Hogy megnevezzem a kedvesét: Alma Karma.
Ő az első számú ördögűző, aki előző életében nő volt, és Kanda "előző-lényével" voltak szeretők. Ez a rész sokakat megkavart, van akinek különösen nehéz volt megérteni, hogy miről is volt szó.:D Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel, szívesen segítek!^^ Imádom, a D.Gray-man-t, eszméletlen sztorija van, de most a sensei szögre akasztja a mangát, mert egy új mangán dolgozik, kapja be...
Itt van pár kép demonstrációként:
Ő az eredeti Alma Karma, Kanda egykori szeretője:
És ő Alma, kifejlett/újjászületett Akumaként:
Kanda a már félholt Almával, elengedi a régi emlékeket:
Ha tudsz angolul, olvasd ezt el:
Remélem segítettem. ^^
#1es vagyok :D
Ezt nemtudtam , mangát nem fordítják így nemtudom olvasni , viszont én is kösz az infót :D
Csak megjegyzem: de fordítják a mangát, ráadásul beérték az angol csapatot (vagyis a japán megjelenést is).
[link] regisztrálni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!