Van olyan hogy usb kulcsal induló számitógép? létezike ijen mert má halotam ijesmit
Figyelt kérdés
van ijen program ha igen akor irjatok2013. ápr. 17. 12:23
1/5 anonim válasza:
Most olyat akarsz, hogy bedugod a gépbe és elindul a számítógép?
2/5 A kérdező kommentje:
igen ojan ra gondoltam
2013. ápr. 18. 06:15
3/5 A kérdező kommentje:
már sikerült meg találnom a eszt a programot ha titeket is érdekel akor adok egy linket saját feltöltésem
2013. ápr. 18. 09:53
4/5 anonim válasza:
De ez mégis hogy a rákba működhet?
A számítógép nem tudja érzékelni és feldolgozni, hogy be kellene kapcsolnia, mert nincs áram alatt, a számítógp működéséhez pedig áram szükséges.Tehát ha most csak úgy bedugod a leállított gépbe az szerintem qrvára nem fogja bekapcsolni a gépet, mert az nem tudja feldolgozni, hogy be kellene kapcsolnia.
5/5 A kérdező kommentje:
ez a program ara van hogy bejelentkezen a felhasználó fiók ba ha teszel egy felhasználói jelszavat a gépedre az usb kulcs ról fogja leolvasni a kódot a kód a kulcson van oszt ne nyukál senki a géphez ha az usb nálad van
2013. ápr. 20. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!