Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik olyan fiatal rajtam...

Létezik olyan fiatal rajtam kívül, aki nincs fenn iwiwen, vagy myvipen?

Figyelt kérdés
Nem azért mert nem tudnék meghívót szerezni, hanem mert nincs kedvem ilyesfajta társasági oldalakra regisztrálni.
2009. szept. 24. 13:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
13:39: pont ezért nem vagyok fenn semelyiken sem! Először amikor megtudtam, hogy anno a 26 fős osztályból csak én nem vagyok fenn, kicsit furcsának tartottam magam. De legalább most már tudom, hogy nem vagyok egyedül...
2009. szept. 24. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:

En is ismerek ilyen fiatalokat. Nekem van, nagyon sok regi ismerosomet talaltam meg.

32/L

2009. szept. 24. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én fent vagyok, több oldalon is, de törölni fogom magam. Csak idegesítem magam rajtuk, mert nem arról szól már, mint amikor elindult. Régi ismerősök keresésére nagyon jó, de manapság már abból áll, hogy a lányok/fiúk mutogatják a s*ggüket, meg hogy másszák egymást a barátjukkal, vagy épp divatleszbiznek. Na erre már nem vagyok kíváncsi,szóval törlés lesz.

21/L

2009. szept. 24. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap töröltem magam myvipről. Szóval ott már nem vagyok fenn, idegesített a sok nyomi :D:D
2009. szept. 24. 20:59
 15/15 anonim válasza:
biztos hogy létezik , nemgáz az iwiw meg a myvip már amúgy is kiment a divatból , regisztrálj inkább a facebook-ra !
2011. máj. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!