Segítene nekem valaki, mit tegyek?
Azt hiszem depressziós lettem, sokat gondolok arra is hogy minek vagyok, mért kell élnem, nincs kedvem. Nincs kedvem senkihez, elbújnék mindenki elől valahova, itt hagynék mindenkit szó szerint mindenkit vagy egyszerűen csak nem lennék. Eddig színötös tanuló voltam, sportba is mindig vittek versenyekre, általában mindig elértem amit akartam. Most viszont már a tanulás sem érdekel, a héten két versenyre is megyek országosra és egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy készüljek rá nem tud érdekelni! :/ sportba is sokkal rosszabb vagyok. fél éve lefogytam és anorexiás lettem ( a később emlitett srác miatt, vagyis érte kezdtem csak túllőttem a célon), mostanra többet híztam vissza, ez nagyon kikészít és nem tudok fogyni elment minden akaraterőm. 3 éve szerelmes vagyok és most hogy végre közelebb kerültem hozzá ami nagyon nehéz volt, hamar el is csesztem az egészet :( semmi nem akar összejönni, nem tudom mi van velem :( nem tud érdekelni semmi, ma van a születésnapom és ez sem izgat itt irom ezt a "levelet" ahelyett hogy ünnepelnék, nem tudok. Arra gondoltam holnap elmegyek valahova és egy darabig nem jövök haza, muszáj lenne hogy átgondoljam a dolgokat, jól esne, de holnap verseny meg suli, meg aggódnának ez miatt is stresszelek hogy mi legyen.Köszönöm aki elolvassa, és válaszol!
15/L
elöször is boldog szülinapot :). A depresszióból nehéz kilábalni de nem lehetetlen. próbálj készülni a versenyre.
Ha az nem megy akkor szakemberhez kell fordulni.
nem merek szakemberhez fordulni:S egyszerűen csak nem akarom csinálni amit mondanak, minden szar kötelességet , egyszer élünk és mért ugy kell hogy mindent kelljen csinálnom csak azt nem lehet amiket mondjuk szivesen csinálnék is, bár már nem is tudomn mi lenne az, semmi nem érdekel:/ csak nem akarok lenni, de amivel ezen tudnék segiteni ahhoz én kevés vagyok....:/
de amugy azért köszönöm :
igen tudom, hogy vannak akiknek sokkal rosszabb.:/ csak annyira senkinek érzem magamat barátaim nagyon nincsenek, szüleimmel nem rég eléggé elromlott a kapcsolatom, apa most nincs itthon és még a szülinapomat is elfelejtette. akit én szeretek az meg gyakorlatilag már nem is foglalkozik velem..az a baj nem lehet vagyis lehetne köztünk semmi mert időseb is jóval, meg hát egyebek....
és eddig ő volt aki miatt éreztem hogy jó hogy élhetek, de most már ő sincs..és ezt is elcsesztem, tudnék rajta változtatni mert már egyszer sikerült és tudom mi zavrja, de egyszerűen nem megy nem tudom mért , igen gyenge vagyok a könnyebb utat választanám de itt hagynék inkább mindent
Mintha majdnem en irtam volna. Szinten 15 eves vagyok. Mar nekem sincs vaalmi nagy turelmem a tanulasra, pedig kene, hogy legyen mert juniusban kell vizsgazzak, nagy a sulyom is a magassagomhoz kepest es ez sajnos latszik is, alig van 1-2 baratnom stb... Nincs eleg kitartasom. :|
Amit ajanlani tudok neked az, hogy irj naplot. Nekem jol fogott. Amikor nincs kinek elmondd a gondjaid eleg az is, ha kiirod magadbol. Keress magadnak vaalmi hobbit. Tudom, hogy konnyu mondani, de megtalalni mar nem az. Kimondottan hobbim nekem sincs, mert semmibol se vagyok kiemelkedoen jo. De neked lehetne! Pl. a sport.
Ha szeretnel valakivel beszelgetni, nekem nyugodtan irhatsz uzenetet. Amugy boldog szuletesnapot!
15\L
Köszönöm!
hát én mindig igyekeztem kihozni magamból amit tudtam, szóval volt sok minden amiből kiemelkedő voltam és pont ez a baj ebből mára mindent elrontottam elveszítettem :/ én imádok sportolni, csak már egy ideje abba hagytam nem is tudom miért...és most meg nem merek elmenni semmilyen csapatba nem tudom mért csak egyedül nem akarok..
fuu hát nekem 4 és fél hónap kitartásom volt, a súlyom egyébként pont megfelelt a magasságomhoz, de mivel annyira meg akartam felelni annak akit mondtam hogy nagyon szeretek és tudtam hogy neki mi tetszik mi nem szóval úgy voltam vele hogy érte bármit..persze nem koplalnom kellett volna de nem tudom azt mondani, hogy nem érte meg, mert ezzel kb. elértem a lehetetlent fantasztikus érzés volt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!