Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm azt mondja én vagyok a fontosabb.A másik is ugyanezt mondja.Erre fel mikor kint vagyunk csak egymással foglalkoznak és nagyon szarul esik://.Főleg mikor mondják hogy fogunk fényképeket csinálni.Nagyba készülődök rá.Erre egyiken se vagyok rajta csak én fényképezek.Ilyenkor néha azt érzem hogy mindjárt elbőgöm magam (főleg ha szar kedvem van).De ezt észre se veszik egymáson pedig rögtön.El se tudom mondani kinek a bajaimat:'/.Akkor legalább nem vinnék nekem azt hogy én olyan fontos vagyok...-.-'''Facen meg fent a kép hogy BFF 3an.HÁT K*B*SZOTTUL NEM!!!!

2013. ápr. 15. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elsírhatod a problémád nekem,ha szeretnéd..meghallgatom! :)
2013. ápr. 15. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy néha jó elmondani másnak a problémáidat.Még ha egy vadidegenről is van szó.. :)
2013. ápr. 15. 23:20
 3/7 A kérdező kommentje:
A problémáimat is kiszeretném beszélni de erre is szeretnék megoldást!!Már a csuklóm bánja ezt az egészet..
2013. ápr. 15. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Csuklód?!?!

Pm-ben folytassuk inkább.

2013. ápr. 15. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenesen mondd meg nekik miután egy kicsit megnyugodtál, kb. ugyanígy ahogy most ide leírtad. Utána pontosan látni fogod, hogy érdemes-e még velük tartani a kapcsolatot.
2013. ápr. 16. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne magadat bántsd és emészd azért mert ők hülyék. Ha így viselkednek mond a szemükbe amit érzel és hagyd ott őket. Ha tényleg fontos vagy nekik megkeresnek ha meg nem akkor menjenek amerre látnak.
2013. ápr. 16. 12:23
 7/7 anonim válasza:
Tudnod kell, hogy ha hárman vagytok, ott mindig kimarad egy. Ők nem is igazán jó barátnők, ha hagynak egyedül lenni és velük nem tudod megbeszélni a dolgot. Nem éri meg szomorkodni miattuk. Beszélj velük külön-külön, valószínű, hogy ott mindegyik a te pártodat fogja majd, aztán beszélj velük egyszerre és mondd el nekik, hogy mit mondtak egymásról, így tisztázódik minden. Ha ezt nem tudjátok elrendezni, akkor jobb, ha tartotok egy kis BFF szünetet.
2013. ápr. 16. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!