Hogyan szabaduljak meg attól a rossz szokásomtól hogy folyton tördelem az ujjaim?
Figyelt kérdés
Lehet hogy esetleg kicsit érdekes kérdés csak egyszerűen nem tudok róla leszokni pedig tudom ha még egy pár évig folytatom annak nem jó vége :D2013. ápr. 15. 21:56
1/3 anonim válasza:
osztálytálytársaim min. 3 éve csinálják :)
2/3 anonim válasza:
nekem is vannak rosz szokásaim.. nekem bevállt módszer, ha "azt" akarod csinánl,i akkor mielött elkezdet csinálk helyette mást, mondjuk pislants 5 öt egymás után gyorsan.. de akármit. tényleg akármi mást csak ne a szokást, és egy idő után le szoksz róla de csak ha tényeg nem csináépod
3/3 anonim válasza:
De az mennyivel jobb, ha azt szokja meg hogy ötöt pislant aztán tördeli az ujjait? Akkor nem csak irritáló lesz, de retardáltnak is hiszik majd. Én úgy szoktam le róla, hogy többet nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!