1/10 anonim válasza:
Ennyiért simán, ez nem pénz érte!
2/10 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy használható-e, pont az ára a gyanús :)
2013. ápr. 15. 18:40
3/10 anonim válasza:
Itt egy hozzászólás a cuccról:
"Amikor megrendeltem nem is tudtam mire fogom használni de azóta legalább 50 óra anyagot filmeztem vele. Nem profi videokamera, de hát nem is annyiba kerül és nem is úgy néz ki. Nagyon jó bulifelvételeket csináltam vele. Ráadásul minden körülmény között elfér a zsebembe, táskámba, zoknimba :-)"
A döntés rajtad áll!
4/10 A kérdező kommentje:
Nem kell olyan nagyon profinak lennie, de azért szar minőségű se legyen. Nem bulikamerázásra kell, embert akarok vele felvenni. Szóval jó lenne ha felismerhető lenne a felvételen.
2013. ápr. 15. 18:49
5/10 A kérdező kommentje:
nézzétek: http://www.youtube.com/watch?v=8Ferco2_aT4
Nincs rossz képe, mondhatni tökéletes.
2013. ápr. 15. 18:55
6/10 anonim válasza:
Ennyi pénzért ez bőven jó szerintem! Be is ruházok én is rá;) jó lesz ez bulifelvételekre;)
8/10 A kérdező kommentje:
Na, milyen jó üzletet csinálunk ;)
2013. ápr. 15. 18:59
10/10 anonim válasza:
Mennyi kamu hozzászólás...
Elég gyenge a minősége, lámpafénynél már nem is lehet vele felvételt készíteni. Méghogy buli felvételek...
Egyértelműen az oldal üzemeltetője írta be azt a szöveget.
Valszeg. eleve a kérdést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!