Milyen meglepetés félével készülhetnék?
Figyelt kérdés
Találkozót szervezek pár régi osztálytársnőmmel, és szeretnék valami kis meglepit csinálni a találkozó alkalmából, lenne valami ötletetek? Valami kis apróság kellene amiről eszükbe fog jutni később2009. szept. 23. 21:35
1/1 anonim válasza:
Ha régi osztálytársnőid akkor esetleg régebbi fényképekből, amik még akkor készültek az osztályról...vagy esetleg külön rólatok csinálhatsz egy kis albumot (csak ilyen pár darabos fénykép albumra gondoltam) vagy egy sima kis füzi amibe beleragasztasz pár képet, beleírsz egy szép idézetet vagy vmi! Szerintem ez maradandó, és nem sokba kerül, tényleg egy kis apróság! Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!