Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy rovarevő növényt hogy...

Liliom248 kérdése:

Egy rovarevő növényt hogy kell gondozni? Vízzel is kell öntözni, vagy elég neki néhány rovar? Milyen rovarokat eszik? Hangyát is adhatok neki? Mit tegyek, ha nem kap el elég rovart és én sem tudok neki adni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, kell neki víz is, bogàrbòl bàrmit megeszik, de ha jol tudom, a légy a "kedvence". Sôt, sztem tàpoldatozhatod is!
2013. ápr. 14. 21:07
 2/5 dirtboy ***** válasza:

gondolom vénusz légycsapója növényed van.

nem szabad etetni a növényt,amit elkap megeszi aztán kész,nem tesz jót neki ha eteted.

locsolni ioncseréltvíz,esővíz vagy desztillált vízzel kell,a sima csapvizet nem szereti,se a klórt se a kemény vizet nem kedveli.

2013. ápr. 14. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Asszem egyébként nekem kancsóka szerű virágom van, de nem tudom a pontos nevét, pedig utánanéztem... Így néz ki: zöld tölcsérek nőnek ki belőle, mindegyiken van egy kis, sapkára emlékeztető, a tölcsér nyitott végére ráhajló szőrös levele. Köszönöm a tanácsokat!
2013. ápr. 15. 14:47
 4/5 dirtboy ***** válasza:
az nem vénusz légycsapója
2013. ápr. 15. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem kürtvirág: [link]
2013. júl. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!