Mit tegyek? (Bővebben: Lent)
Figyelt kérdés
Anyukám tanár és az egyik tanárral csalja az apukámat. Az egész családomból csak én tudom, de anyukám sem tudja, hogy tudom. Nem tudom mit tegyek. Nem szeretném, hogy elváljanak a szüleim, de anyukámmal leülnék és megkérdezném hogy m ez hogy van ez. Ha ti már voltatok ilyen helyzetben segítsetek.2013. ápr. 14. 08:29
1/2 anonim válasza:
Szia ez nagyon fogós kérdés.Először beszéld meg anyukáddal vagy mond meg apukádnak.Apudnak joga van tudni az igazságról
ha fáj ha nem.Ha anyudnak elmondtad és erre másnap sem javul
a helyzet mármint még mindig együtt vannak akkor mond el apádnak és ő majd eldönti mit szeretne.
2/2 anonim válasza:
Gondolom nem szeretnéd ha így maradna. Ülj u vele, és mond meg neki, hogy vagy vége, vagy elmondod apudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!