Tudtok mondani fültágítós sztárokat?
Figyelt kérdés
bármilyen lehet: énekes,színész stb.2013. ápr. 13. 22:49
1/9 anonim válasza:
T. Mills-énekes,Chester Bennington-énekes (linkin parkbol) ennyit tudok csak :D
2/9 A kérdező kommentje:
kösszi :)) írjatok még!
2013. ápr. 14. 11:38
3/9 anonim válasza:
első vagyok most jutott eszembe nemrég Tóth Gabinak is volt :D
4/9 A kérdező kommentje:
tényleg emlékszem köszii :))
2013. ápr. 17. 21:11
5/9 anonim válasza:
ja és ha itt tartunk nekemis van *.* xDD
6/9 A kérdező kommentje:
:D
2013. ápr. 20. 20:11
7/9 anonim válasza:
Megáll az ész hogy nem tudtok bár látszik ,hogy nincsmeg itt a kellő zenei izlés na sorolok alex koehler ricky hoover(hatalmas fültágító) phil bozeman attack attack ba is van az egyik tagnap aztán tony perry mitch luckernekis volt oli skyesnek is volt aztán Craig Mabbitt Tatiana Shmaylyuk (csaj) aztán chris cerculi marcel gadacz rengeteg van főleg zenészek.
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok egyébként rengeteg midnenkinek van ilyen körökben pl nekemis 30 as meg még kisvárosi zenekarok tagjainakis sok meg egyszerüen rengeteg pl baráti körömbenis rengeteg híresség hc körökben több az iylen mint a sima ember és a sztereotípiák hülyeségek.
9/9 A kérdező kommentje:
jajj nagyon köszi imádom a fültágítós embereket nekem is van ^^ <3
2013. ápr. 22. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!