Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek a Lush-t? Mi a...

Ismeritek a Lush-t? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

nem magyar piacra valo.

mondjuk van ahol nyitva tudott maradni a bolt.

briteknel az ottani fizetessel apropenz a termekuk.

itt draga.

2013. ápr. 13. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik. eredeti ötleteik vannak, és törekednek a természetes alapanyagokra, ami nekem nagyon bejön.

Én az ajakápolójukat használom, és jóval drágább, mint bármelyik bolti, de tény, hogy nagyon sokáig kitart, és egységnyi idő alatt ugyanennyi pénzt ráköltök gagyikra, amik nem használnak.

Én szeretem a jó dolgokat, és szerintem szuper, hogy itthon is van:))

2013. ápr. 25. 16:48
 3/4 anonim válasza:
58%
Imádom :) Szerintem nem drága. Pont ma vettem újra a let the good times roll arc- és testradírt 2550 forintért, illetve a Mask of magnaminty arc- és hátpakolást 1990 Ft-ért. Ezek hatalmas mennyiségek, kb fél évre elegendők, szerintem ahhoz képest igazán nem drága, ár-érték arányban is teljesen jó.
2013. nov. 22. 23:26
 4/4 anonim válasza:
Én nemrég kezdtem el használni a termékeiket, és én teljesen odavagyok tőlük. Az ára elég magas, viszont eszméletlen finom az illata! Ajánlom mindenkinek, aki egy kis szívmelengetésre vágyik.
2015. máj. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!