Milyen email címre tudnék a Wizz Air légitársaságnak panaszlevelet írni?
Anyukámmal nagyon kedves volt az eladó, majdnem hozzávágta a kólát, a szegény angol kissráccal az őr meg magyarul kiabált. Úgy sajnáltam szegényt, pedig csak az volt a gond, hogy nem vette le a cipőjét. Az a bunkó nem volt képes elmondani angolul, hogy vegye le a bakkancsát. De ez semmi! A bunkó légiutas kisérők kizavartak a sorból, hogy túl nagy a csomagunk, pedig egyszerű kis kézipogyászunk volt és ki kellett fizetni min. 35 ezer forintot. Angliában meg elfogadták azt a poggyászt, meg kedvesek is voltak. Akkor mégis mivel utazzak, kis retiküllel?
Ez szemétség, nem?
ohm, kezipoggyasz merete valtozott...
mar a kicsi gurulos nem fer bele.
arra nagyobb kezipoggyaszt kell venni.
milyen volt nektek?
eleg nagy szemetseg, majdnem en is megszivtam, de irjak a foglalasnal.
hat a magyarok angoltudasarol meg jobb nem beszelni.
vagy mondta neki angolul?
Szerintem tudott angolul, de olyan bunkó volt, hogy nem volt képes annak a kisrácnak segíteni. Borzalmas volt a személyzet.
De szerintem mindenkinek kell tudnia angolul, aki reptéren dolgozik. Legalább angolul!
hat jah... nalunk nem a turelemrol hiresek az emberek...
mondjuk igy hogy kint dolgozom valamilyen szinten meg is ertem az itteni embereket... halalradolgoztatnak itt mindenkit ehberert...
kint sokkal nyugisabb a hangulat mert egy szar erettsegivel is megelsz... nem ugy mint itt egy diplomaval...
figyelj, kedves kerdezo.
sokat nem fogsz elerni a panaszoddal.
csak talan lecseszik a nyomorult magyar biztonsagiakat.
- amugy ezt a lepest is ketlem.
sokat valoszinuleg nem fog jelenteni a panaszod.
kerlek ne is irj...
ilyenkor ha tudsz inkabb lepj kozbe.
probalj forditani. szolni a sracnak hogy he asked you to take off your shoes please.
en mar kulfoldon vagyok. latom hogy mennyire masabb ami kint van - ahogy te is irtad.
de valamilyen szinten szanom a honfitarsaimat, akiket ellehetitetlenek es inkabb igy probalok segiten, forditassal. magyarazattal a ket fel kozott.
szomoru ami itt van kelet-europaban...
igy beszeljuk mi magyarok, lengyelek Londonban.
ami otthon van az rabszolgasors...
kint se ezusttalcan adnak mindent, de ha szr alja munkat vegzel kepzettseg nelkul akkor is tudsz mit enni...
Én is külföldön élek, Angliában élek már lassan két éve és teljesen átvettem az angolok viselkedését, öltözködését, már én is nevetgélek a semmin az angolokkal, és feltűnt, hogy milyen vacak és nyomorúságos az élet Magyarországon és valahányszor ellátogatok oda, mindig elkeseredek és visszavágyódok Angliába.
Igazad van, a panaszlevéllel tényleg nem érek el semmit, de mindenesetre megírom angolul gyakorlásnak és megmutatom a tanáromnak, mert az angol suliban szoktunk panaszlevelet írni elég gyakran.
Köszönöm a válaszod.
igen, ez jo otlet!
akkor nem vagyok egyedul ezzel a vilagnezettel...
mosz kenytelen vagyok hosszabb idot itthon tolteni egy kepzes miatt. de iszonyat ami itt van. mar a repuloket nezem mikor mehetek vissza...
ott kint szinte egyedul vagyok; megis nagyobb biztonsagban es nyugalomban erzem magan mint itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!