Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehet egy 12-18 éves...

Mit tehet egy 12-18 éves tinédzser napjainkban?

Figyelt kérdés
Mit lehet csinálni ami leköti az ifjúságot (magamat is) , életre neveli és nem sport. Régebben cserkész voltam de már ebből is alig maradt valami...

2013. ápr. 13. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
millió +1 hobbi van, válasz kedvedre.
2013. ápr. 13. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem pont hobbikra gondoltam. Olvasok, gépezek, tvzek, focizok, de kéne még valami egészen más. Valamilyen szervezet féleség vagy nem tudom létezik manapság ilyen?
2013. ápr. 13. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Beléphetsz katonának, ha nagyon hiányzik az az életforma.
2013. ápr. 14. 11:41
 4/4 Mendtalife válasza:
Csatlakozhatsz valamelyik Ifjúsági klubhoz , nem tudom hgoy ott vagy a környékeden van e ilyesmi. De az ilyen Ifjúsági Információs pontok, irodák azért vannak hogy segítsenek a fiataloknak meg persze különböző foglalkozásokat és programokat szerveznek.Én is tagja vagyok egynek és nagyon jó ki csapat jön össze mindig:)
2013. máj. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!