Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki gyerekkoráb...

Van itt olyan, aki gyerekkorában sokat volt kórházban? Hogy viseltétek?

Figyelt kérdés

Ilyesmi lehet hatással arra, hogy felnőttként kifejezetten utálok orvoshoz menni?

Az első kérdés a fontosabb, a második csak ráadás.

2013. ápr. 12. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sokszor voltam!! Rám nagyon kihat felnőtt korban...Pszichésen belebetegedtem, 2éve...Traumaként éltem meg, pedig csak átlagos vírusokkal kerültem be mindig:(

Én nem félek orvosokhoz járni, csak ha vizsgálatra kell menni kórházba pl. akkor rendesen stresszben vagyok! Pánikbeteg lettem sajnos emiatt.... De hát kire, hogyan hat!! Veled mi a helyzet ezen a téren?

2013. ápr. 12. 22:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem kis koromban szívműtétem volt, így aztán sokszor voltam kórházban előtte is. aztán utána meg az allergiám miatt. Akkor nem volt gond, de úgy kamaszkorom óta félek még a tűtől is. Azt a szagot sem bírom, ami a rendelőkben van.

Pozitívum, hogy amióta nagykorú lettem, nem igazán vagyok beteg. Viszont középsulisként még az iskolaorvoshoz is utáltam menni.

2013. ápr. 12. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!