Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik valaki, mit tegyek?

Tetszik valaki, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van az osztályunkban egy igen helyes fiú,de neki más tetszik és nem tudom,hogy hogy kedveltessem meg magamat vele.Azt mondta nem rég,hogy szép vagyok,de jár azzal a lánnyal és jó barátnőm,de a fiú nagyon tetszik!Ha változtatok a stílusomon,akkor az osztálytársaim azt mondják,hogy biztos csak a fiúknak akarok tetszeni,de nem tudok ilyeneket megbeszélni semelyik barátnőmmel,mert elmondják mindenkinek!Én csak annyit szeretnék elérni,hogy Ő is szeressen,de nem tudom!Azt is mondta,hogy 2.osztály óta szeret,de akkor nem értem miért nem velem jár!Eddig 5 barátnője volt és a barátnőm a 6. de...nem is tudom annyira tetszik,hogy bármit megtennék érte,de Ő nem így érez.Mit csináljak?

2013. ápr. 12. 21:38
 1/2 anonim válasza:
Azt tudom javasolni, hogy próbálj a közelében lenni, de ne is legyél nyomulós. Próbálj vele beszélgetni, olyan közös témákról amiket szerettek. Minnél többet legyél vele és ha eltávolodsz tőle egy kicsit, akkor lehet hogy még egy kis hiányérzet is lesz benne, amiért nem vagy ott. És ha régebb óta szeret téged lehet ezután még jobban fog.:)
2013. ápr. 13. 09:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!:)) Kipróbálom,csak az a baj,hogy nem nagyon szeret beszélgetni lányokkal,tehát csak facebookon vagy sms-ben tudunk beszélni:(
2013. ápr. 13. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!