Megismeritek ezeket a filmeket?
Két filmet keresnék...
1, Régebben volt az RTL Klubbon... a Nickelodeon készítette... úgymond egy hamburgeres film volt... valami béna hapsi volt benne... aki egy étteremben dolgozott és hamburgereket sütött... és volt nekik később egy riválisuk... és oda ment kémkedni... vagy valami ilyesmi... sajnos nem igazán emlékszek többre :/
2, Eghy szőke lány szerepelt benne, aki azt hiszem elment egy bagázzsal külföldre... ott hülyítette egy srác... szép ruhákba öltöztették és úgy volt, hogy együtt lép majd fel azzal a fiúval, de megtudtam, hogy át akarják verni így a koncert közepén szívatta meg.... meg annak a lánynak a gondolkodása vagy nem is tudom egy kis szőke rajzolt lánnyal volt még magyarázva... az egyik alkalommal körbe is tekerte magát WC papírral az a figura... azt hiszem valahogy úgy hívják a csajt, hogy Lizzie McGuire (egy újságban olvastam így róla még régen...ez lehet a karaktere neve)
Valaki megismeri ezeket a filmeket? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!