Szerintetek az normális, ha egy tanitó lehülyéz egy diákot?
jó de ő csak kérdezet valamit
és nem sir magzatpózban mert már megszoktuk
csak nagyon elegünk van ezért megkérdem inkáv
Érdekes szemlélet, hogy a diák szemében mindig a tanár a hibás!
Arra nem is gondol, hogy miután már foganként legalább 5* elmondta a tanár a megoldást, mindig van legalább egy, aki nem figyelt és ezért hülyeséget kérdezve bomlasztja az óramenetét!
Sajnos ez már normális. Én tegnap matekon kaptam olyan pofont, hogy lefejeltem a padot. Mindezt azért mert rágóztam és a tanár így közölte, hogy köpjem ki...
Dehát valljuk be ezért szeretjük mi a tanárokat! :D
ta tanár vagy .vagy micsoda és ez egy egyszerű kérdés
nekem jók a jegyeim és minig figyelek de engem is sokszor lehülyézet
és akkor is ha igazad lenne szerintem nem normális
egy gyereknek tudod mennyire elmehet mindentől a kedve
Nem tudom, hogy normális-e, de azt bizton állítom, hogy a tanár még hülyébb, mint a szerencsétlen gyerek.
Egyrészt a legtöbb diák magasból pont leszarja az éneket sajnos, és nem érdekli őket semmi, úgyhogy tök jó, hogy ez a diák legalább kérdezett.
Másrészt a tanár dolga az, hogy TANÍTSON, és ne hülyézze le a tanulókat, mert azzal nem sokat segít...
Nem vall valami értelmes, intelligens emberre...
Az osztálytársad meg figyelhetne órán, a világban, vagy nemtom', azért szerintem egy ilyet tudni alapműveltség, ami tény, hogy ritka mostanában.
de ő egy zenecimet kért
te tudnál egy zenét amit mozart irt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!