Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MPL Vatera futár?

-=Koldus=- kérdése:

MPL Vatera futár?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy vatera futárral szeretnék csomagot szállíttatni. Már el is küldtem a megrendelést, ki is nyomtattam a címiratot és a feladóvevényt. Kérdésem, hogy magára a csomagra mind a kettőt fel kell ragasztani? A csomagot ettől függetlenül meg kell címezni kézzel, vagy teljesen felesleges, mert azért kellett kinyomtatni azt a címiratot? A feladóvevény-el mit kell kezdeni? Egyébként háztól-házig kértem a szállítást.

Előre is köszönöm annak aki segít.

2013. ápr. 11. 14:52
 1/3 anonim válasza:

Szia, én nem címeztem meg külön. Én csak beadtam a papírt a postán odaadtam a csomagot és intézték. SŐT, nekem még a postán kevesebb szállítási költséget is számoltak, mint amennyi kijött, így vissza is kaptam pénzt.

Tegnap reggel adtam fel egy babakocsit utánvéttel és már ma délben meg is kapta az illető ( elég nagy távolságra). Nagyon meg voltam elégedve az MPL szolgáltatással.

2013. ápr. 16. 16:56
 2/3 anonim válasza:
... én postán adtam fel, de szerintem a te esetetben a futár intézi. A feladóvevényt én visszakaptam.
2013. ápr. 16. 17:02
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy megrendeltem, de nem tudom hogy hol kell kinyomtatni nem adott ki semmit

2013. szept. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!