Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti szeretitek az ncore-t?

Ti szeretitek az ncore-t?

Figyelt kérdés

én imádom! szinte mindent meg lehet rajta találni.....

csak az az egy bökkenő, hogy idegesít ez a hit'n'run szabály, hogy ha nem tartod be akkor akár ki is tilthatnak!

nektek mi a véleményetek?

2013. ápr. 10. 20:06
 1/7 anonim válasza:
Jó mert mindent megtalálsz rajta. Annak hogy hit'run-os a rendszer örüljél mert más helyen kérnek olyat hogy a letöltött anyagmenyiség 60-70 százalékát töltsd vissza. A kezelő felület elrendezés szörnyű és az ajánló hiánya is eléggé szembeötlő.
2013. ápr. 10. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Én annyira nem ismerem, de nem olyan kényelmes, hogy vissza kell tölteni. Szerencsére nincs is rá szükségem, eléggé jól tudok angolul, így a filmek/sorozatok jók a piratebayről simán (még vissza sem kell tölteni), amúgy sem szeretem a szinkront.
2013. ápr. 10. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
én imádom <3 <3 <3
2013. ápr. 11. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kell visszatölteni, csak seedben kell állni 48 óráig.

Az elrendezéssel nincs bajom, igaz én a Mousy témát használom.

2013. ápr. 12. 06:29
 5/7 anonim válasza:
a hit'n'run rendszerrel sztem nincs probléma, a nagy sávszéles emberkék könnyedén visszatöltik a dolgokat 1.0s arányig, nekem a feltöltésem pl nemsok 90-100kb/sec, ezért én a 48óráig tartó seedben tartást válaszom mindig, ott meg leis tudom korlátozni h a netem v játék ne akadjon. Azt mondanom se kell, hogy egy könnyebben megszerezhető Tag rangon még el is néznek 10db hitnrun-t.
2013. ápr. 12. 13:15
 6/7 anonim válasza:
én nagyon szeretem mert az új játékok mindig fent vannak de ami fontosabb hogy vírusmentesen én filmet nem töltők le hanem online nézem és amit még szeretek hogy az a admin rugalmas nagyon
2013. ápr. 27. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
és akinek van ncore-ja annak mi a neve közületek? bejelöllek titeket barátnak :)
2013. jún. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!