Szeretném megválltoztatni a keresztnevemet. Hány éves kortól lehet, és mennyibe kerülne? :$
Szeretném megválltoztatni a keresztnevemet.
Hány éves kortól lehet,és mennyibe kerülne?:$
Előre is köszönöm a válaszokat:$
Elizabeth
(nagyon nem szeretem..:$:@)
Lizinek szoktak szólítani a barátok azt még szeretem.
Anyumék Lizának..na ezt ki nem állhatom és hiába mondom,hogy Lizi akkor sem hívnak úgy.
A tanárok Elizabethnek..ettől egyenesen a falra mászok
sztem gyönyörű neved van :)
Bár megértem, ha neked nem tetszik... :S
de amúgy sztem, ha megváltoztatnád, az csak papíron lenne, mert anyudék már kiskorodtól fogva, így hívnak gondolom, és már ezt szokták meg. a barátaid is.... :S
de ha te szeretnéd és van pénzed, hajrá :)
Anyuméknak tuti,hogy továbbra is Liza maradnék,hacsak nem javítom ki őket állandóan és talán egyszer megszokják
A barátok tudják,hogy nem szeretem a nevem ezért vagy Lizinek vagy Roxynak szólitanak mivel a Roxána nevet szeretném..egyszerűen imádom mióta az eszemet tudom:$:$
A tanároknak meg ha papíron és naplóban úgy vagyok,hogy Kovács Roxána akkor szerintem kötelességük így hívniuk:)
Ha mégsem jön össze a névváltoztatás akkor majd,ha egyszer lány gyermekem lesz biztos ezt a nevet fogja kapni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,ment a hasznos:)
és akkor mivan?:D
rassziszta..xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!