Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy nem...

Volt már olyan, hogy nem tudtad eldönteni, hogy most álmondtál vagy mégsem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt és nagyon fura lehet az ilyen. Én pl azt álmodtam, hogy épp kérdezik, hogy kérek e tortát, felkeltem és kerestem, hogy hol van, meg meg is kérdeztem :) Vicces volt. Meg sokszor álmodom, hogy találkozok vkivel, aztán mesélem barátnőimnek, hogy találkoztam xy-nal és csak utána jövök rá, hogy hoppá ezt csak álmodtam :)
2009. szept. 22. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, olyan is volt, hogy aludtam és másnap csak így képek ugrottak be, hogy ezt álmodtam, de amikor felkeltem akkor nem is emlékeztem rá :) Bocs, hogy 2-t írok, de mindkettő idetartozhat :)
2009. szept. 22. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
volt és eléggé bezavarodtam xD reggel fél órát gondolkoztam hogy akkor ez mivolt
2009. szept. 22. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
nagyon gyakran :D volt, hogy egy ismerősnek megköszöntem, hogy nála aludhattam. nagyon gáz volt XD
2009. szept. 22. 18:48
 5/8 A kérdező kommentje:

nekem épp ma reggel volt

nem tudom eldönteni, hogy félaláomban hallottam, hogy apám beszél vagy pedig ténylegesen beszélt

illetve, hogy babráltam a telfonnal

és egyszerűen nem tudok rájönni :)

2009. szept. 22. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már többször. Legutóbb, mikor egy horror film megnézése(Paranormal activity) után pár nappal azt álmodtam (legalábbis remélem, hogy álmodtam), hogy ott van körülöttem az a gonosz valami, és nem csak egy hanem több, és szinte még most is látom, ahogy szinte hömpölyög körülöttem az a gonosz jelenlét. Kb két óráig tartott ez az "álom", de álmomban nem tudtam eldönteni hogy ez most a valóság vagy sem. Nem tudom, hogy nektek szokott-e olyan lenni, hogy ki tudtok lépni rossz álmokból mert rájösztök, hogy csak álom, vagy ha nem is lépsz ki de úgy módosítod az álmod, hogy jól végződjön minden. Nah erre egyszerűen képtelen voltam, és teljesen valóságként érzékeltem azt az álmot, és utána annyira féltem és meg voltam zavarodva, hogy nem tudtam hol vagyok, és hogy ez valóság volt-e vagy sem.
2010. márc. 17. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Én néha ébren járok úgy, hogy kicsit elszédülök, és olyan érzés, mintha álmodtam volna.

De amúgy a legmegnyugtatóbb érzés az, amikor egy kellemetlen álom után felkelsz és azt mondod, hogy "de jó, hogy ez csak álom volt".

2010. márc. 17. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt már. Beszélgetős is, olyan is, hogy azt éreztem, mintha valaki le akarna lökni az ágyamról. Most éjjel valami süvítést hallottam, fel is ültem, de nem tudom, hogy tényleg megtörtént-e.
2010. márc. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!