Mit gondoltok a magi-ról?
maga az animéről és ezekről a szereplökről.
-Alibaba
-Aladdin
-Morgiana
-Sindbad
-Judal
Nem a legnagyobb kedvencem, de az első 7-8 rész után minden részét élveztem.
Alibabának nem nagyon bírom a szinkronját, de mint karakter szimpatikus, főleg hogy nem mindent harccal akar megnyerni.
Aladdinról még nem nagyon tudok gondolni semmit. Habár ő a főszereplő, róla tudunk a legkevesebbet.
Morgianát nagyon bírom, kevés a badass nő szereplő :D
Sindbad nagyon nagy arc, első megjelenése óta bírom.
Judalnak meg tetszik a karakter dizájnja, egy gonosznak elmegy, de nem olyan egyedi szerintem
Egész jó volt , politizálás , királyi család bosszú stb nem eredeti de jól összerakott dolog volt kár hogy a poénok nagy többségét kihagyták és hogy az utolsó 3 rész filler lett , összeségében nekem tetszett és várom a 2.évadot (8/10)
Alibaba , hát nem győzött meg teljesen , Kassim os storynál hibázott is ..
Aladdin , ő se győzött meg főszereplő volt , de mégse .. kevésvolt amit tőle láttunk .
Morgiana , Masrur-al aegyütt a 2 kedvenc szereplőm volt , viszafogott mégis ha harcolni kell odatette magát .
Sindbad , én bírtam harci szerelésben epic kinézete van , katonái nagyon bejöttek .
Judal , érdekes figura , kiváncsi leszek ráa későbbiekben , de aliug kapott szerepet így sokat nemtudok róla mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!